Kedai Online Ezsave2u
Kedai Online Ezsave Network
PEMILIK WEBSITE

ASRIL AMRAN
 
011-19776218
Call / SMS / WhatsApp

  
 

AKAUN ADMIN
 

MAYBANK

156132572185

ASRIL AMRAN

 

 

DISCLAIMER

DISCLAIMER :Testimoni ini adalah pengalaman pengguna sendiri. Kesan adalah berbeza kepada individu,

Live Traffic Feed
     
     
     
 
 

Satin Skinz Premium

Set Satin Skinz Premium dilengkapi dengan Natural Skin Enhancement Formula dan Natural Skin Perfection Formula yang diformulasi menggunakan bahan asli seperti glutathione, minyak bunga Rosehip, kolagen ikan kod serta sel stem dari sumber buah-buahan khusus untuk menyerlahkan keremajaan kulit anda secara semulajadi.

 

Kandungan:   
 1. Natural Skin Enhancement Formula (60 biji)
 2. Natural Skin Perfection Formula (60 biji)

 

Natural Skin Enhancement Formula diperkaya dengan kebaikan glutathione iaitu sejenis protein yang terdiri daripada asid amino iaitu cystein, glycerin dan glutamic. Ia terbukti tinggi kandungan antioksidan yang berupaya melambatkan penuaan kulit wajah dan tubuh seterusnya membantu mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti kedutan, garis-garis halus serta jeragat yang menjejaskan penampilan anda.

Anda disyorkan untuk mengambil Natural Skin Enhancement Formula bersama dengan Natural Skin Perfection Formula yang sarat dengan ramuan semulajadi seperti kolagen marin dari sumber ikan kod, minyak Rosehip, sel stem dari sumber buah-buahan dengan menggunakan teknologi Phytocelltec, buah lemon yang berkesan untuk memelihara kecantikan dan keremajaan kulit. Ia turut mengandungi Astaxanthin, sejenis antioksidan yang boleh diperolehi dari sumber ikan salmon, yis, ketam dan udang serta bukan sahaja mampu mengekalkan keremajaan kulit, malah turut berkesan untuk melindungi kulit daripada kerosakan akibat sinaran UV mahupun toksin yang boleh mengakibatkan penuaan serta kanser kulit.

Khasiat Satin Skinz Premium

 • Kaya dengan antioksidan yang membantu melambatkan penuaan kulit
 • Melindungi kulit anda daripada kerosakan dan masalah seperti radang, jerawat dan kegatalan
 • Meningkatkan kecerahan kulit
 • Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
 • Membantu meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit
 • Memperbaiki tona kulit agar lebih sekata
 • Mencegah dan mengatasi masalah pigmentasi serta kerosakan kulit yang disebabkan oleh sinaran UV
 • Mempercepatkan pemulihan luka
 • Mengurangkan kesan parut
 • Membantu mengatasi masalah jeragat
 • Menentang serangan kanser kulit
 • Menyegarkan lagi kulit anda

Kandungan Satin Skinz Premium

Natural Skin Enhancement Formula:

 • Glutathione: Glutathione atau Gluta merupakan sejenis protein yang terdiri daripada 3 jenis asid amino iaitu cystein, glycerin dan glutamic yang tinggi kandungan antioksidan bagi menyingkirkan toksin dan radikal bebas seterusnya mencegah kerosakan sel, di samping berupaya meningkatkan kehalusan dan kecerahan kulit, mengatasi masalah seperti kulit bersisik, kering dan luka. Gluta juga berupaya meningkatkan sistem imunisasi, mengurangkan risiko serangan kanser dan melambatkan proses penuaan kulit.
 • L-Glutathione: L-Glutathione yang hanya mengandungi satu molekul glutathione berbanding glutathione yang mengandungi 2 molekul, adalah sejenis protein yang terhasil daripada 3 jenis asid amino (cystein, glycerin dan glutamic) yang kaya dengan antioksidan. Selain berupaya melambatkan proses penuaan, ia juga mampu meningkatkan kehalusan dan kecerahan kulit, mengatasi masalah kulit kering serta membantu memulihkan luka. L-Glutathione juga berupaya menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit serta membantu menentang serangan kanser.
 • N-acetyl Cysteine: N-acetyl cysteine yang terhasil daripada asid amino L-cysteine ini berperanan meneutralkan toksin di dalam organ seterusnya meningkatkan paras glutathione di dalam tubuh badan bagi membantu melambatkan penuaan serta menentang serangan kanser.
 • Asid Alpha Lipoik: Sebatian yang mirip vitamin ini banyak terkandung di dalam yis, bayam, brokoli dan kentang ini bertindak sebagi ejen antioksidan bagi membantu menentang proses penuaan di samping mencegah kerosakan sel akibat pencemaran toksin dan radikal bebas sama ada dari sumber pencemaran, makanan dan produk yang diambil. Ia seterusnya membantu melambatkan proses penuaan kulit di samping menjadikan kulit anda tampil lebih muda dan berseri.

Natural Skin Perfection Formula

 • Minyak Rosehip: Minyak Rosehip diekstrak daripada biji sejenis bunga mawar, Rosa Rubiginosa atau Rosa Moschata. Ia mengandungi asid lemak serta vitamin C dan B-karotene yang merupakan sejenis vitamin A serta tinggi kandungan antioksidan yang berupaya menyerap ke dalam lapisan dalam kulit bagi menggalakkan penghasilan kolagen seterusnya mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus serta membantu meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit. Selain berupaya mengurangkan kesan parut, minyak Rosehip juga mampu memperbaiki tekstur dan tona kulit agar lebih halus dan sekata di samping mencegah dan mengatasi masalah pigmentasi serta kerosakan kulit yang disebabkan oleh sinaran UV seterusnya memelihara keremajaan kulit.
 • Kolagen Ikan Kod: Kolagen dari sumber marin yang diesktrak dari kulit atau sisik ikan air kod ini merupakan struktur protein utama yang kaya dengan khasiat untuk kesihatan tubuh badan. Ia berupaya meningkatkan kehalusan dan keanjalan kulit di samping menggalakkan proses pemulihan luka, mengurangkan kesan parut dan kedutan serta menentang proses penuaan kulit.
 • Sel Stem PhytoCellTec: Sel stem yang diekstrak dari ramuan semulajadi seperti buah epal (Malus Domestica) mahupun Argan kaya dengan khasiat untuk kesihatan luaran dan dalaman. Sel stem dari sumber buah epal contohnya, bukan sahaja mampu menyingkirkan toksin dan mengawal paras kolestrol di dalam tubuh badan, malah turut berupaya memelihara kecantikan kulit. Manakala sel stem dari biji buah Argan ternyata mampu mengekalkan kelembapan kulit di samping membantu menguatkan sistem imunisasi bagi melindungi tubuh daripada serangan penyakit.
 • Astaxanthin: Astaxanthin adalah sejenis karotenoid atau pigmen yang boleh diperoleh daripada yis, ikan salmon dan udang. Astaxanthin merupakan antara ejen antioksidan yang berkesan dalam rawatan kecantikan kulit. Di samping membantu mencegah radang dan radikal bebas seterusnya melambatkan proses penuaan, astaxanthin turut berupaya melindungi kulit daripada kerosakan akibat sinaran UV. Ia turut berupaya mencegah serta mengatasi masalah kedutan dan kesan terbakar akibat pancaran cahaya matahari selain mengurangkan melanin atau pigmen di dalam lapisan kulit sekaligus membantu mengatasi masalah jeragat.
 • Lemon: Lemon sarat dengan karbohidrat, protein, kalsium, fosforus, vitamin B1, B2, B3 serta pelbagai zat lagi yang terbukti berkhasiat untuk kulit dimana ia membantu mencerahkan kulit, mengatasi masalah kulit seperti jerawat dan kedutan, mengurangkan kesan parut, menyingkirkan sel kulit mati, mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit di samping membantu menyegarkan lagi kulit anda.

 

Cara Penggunaan Satin Skinz Premium

 1. Ambil 1 biji tablet Natural Skin Enhancement Formula dan Natural Skin Perfection Formula bersama ketika perut kosong.
 2. Sebaiknya ambil 2 jam sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur pada waktu malam.

 

TESTIMONI HEBAT !!

DISCLAIMER :Testimoni ini adalah pengalaman pengguna sendiri, kesan adalah berbeza pada individu.

DISCLAIMER :Testimoni ini adalah pengalaman pengguna sendiri, kesan adalah berbeza pada individu.


DISCLAIMER :Testimoni ini adalah pengalaman pengguna sendiri, kesan adalah berbeza pada individu.
 

DISCLAIMER :Testimoni ini adalah pengalaman pengguna sendiri, kesan adalah berbeza pada individu.
 

DISCLAIMER :Testimoni ini adalah pengalaman pengguna sendiri, kesan adalah berbeza pada individu.
 

DISCLAIMER :Testimoni ini adalah pengalaman pengguna sendiri, kesan adalah berbeza pada individu.
 

DISCLAIMER :Testimoni ini adalah pengalaman pengguna sendiri, kesan adalah berbeza pada individu.
 

 

TEMPAH SEKARANG !!

  

 
 

 
Dapatkan Harga Promosi Terbaik dari kami,
Tempah Sekarang sebelum kehabisan Stock,

 


 

 

 

* Jangan lupa SHARE Website ini kepada kawan-kawan anda, Sharing is Caring,

 

 

Ezsave Trading
REKOD POSLAJU

Semak Rekod Pos Laju anda di sini, KLIK pada banner di bawah ini,

EZSAVE NETWORK

SELAMAT DATANG KE KEDAI ONLINE
EZSAVE NETWORK

Pastikan Beli yang Original, Kepuasaan Anda adalah Matlamat Kami,

 

 
 
HOME  | TEMPAH SEKARANG
 

Allright Reserverd 2016 - Power By Ezsave Network